Counseling Lelystad

Transcendente Meditatie

foto

Soorten Meditatie

Er zijn verschillende soorten meditatie. Je kunt concentratie technieken gebruiken, of contemplatie methoden. Maar de meest gemakkelijke methode is Transcendente Meditatie.

Wat is Transcendente Meditatie? (TM)

Transcendente Meditatie (TM) is een eenvoudig te leren en gemakkelijk te beoefenen meditatietechniek voor persoonlijke en spirituele groei.

Wat doet Transcendente Meditatie?

Meer dan andere methoden laat TM je in contact komen met je diepe stille kern. Daar wordt je harmonischer en alerter van. TM biedt een unieke manier om gebruik te maken van de diep in je aanwezige fundamentele levensenergie, waardoor je leven rijker, voller, bewuster en levenslustiger wordt. Praktische bijkomende voordelen zijn, dat je beter kunt omgaan met stress en dat je geestelijke en lichamelijke gezondheid toeneemt.

Hoe doe je het?

TM beoefen je twee keer per dag 20 minuten, gewoon zittend met je ogen dicht. Je kunt het thuis, maar ook in de bus of trein beoefenen.

Hoe leer je het? Wat heb je eraan?

Je leert het persoonlijk van mij als TM-leraar in vier of vijf bijeenkomsten van anderhalf uur op opeenvolgende dagen. Al ruim veertig jaar beoefen ik zelf TM met veel plezier en succes. Het heeft mijn leven veelzijdiger gemaakt, ik kan beter omgaan met tegenslagen en geniet veel meer van alle mooie dingen in het leven.

Meer informatie


© 2019 Counseling Lelystad