Counseling Lelystad

Coachen/counselen

foto

Coach/counselor:

Bij een coach/counselor kun je terecht voor een goed gesprek. Je kunt er je eigen verhaal kwijt en je vindt er een luisterend oor. Zo krijg je meer duidelijkheid en helderheid over je situatie in je leven.

De coach/counselor helpt je om nieuwe inzichten te verkrijgen en nieuwe kansen mogelijkheden te ontdekken. Hij helpt je hierbij door je situatie te analyseren, de rode lijn in je levensloop te verduidelijken, je levensdoelen te bepalen en een levensplan op te stellen om uitvoering te geven aan de doelen. Hierbij kijkt hij ook naar je persoonlijk groei (je effectiviteit) en je spirituele ontwikkeling (leef je vanuit je kern, doe je wat bij je past en leef je in verbondenheid).

Gesprekken kunnen vanuit verschillende invalshoeken plaatsvinden. Er kan een meelevend luisterend oor zijn. Maar het gesprek kan ook praktisch analyserend zijn met naar keuze aandacht voor een filosofische, religieuze of een spirituele invalshoek.Zo in gesprek gaan, werkt als een katalysator voor een betere toekomst


Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

© 2018 Counseling Lelystad