Zoeken naar tantra introductie

tantra introductie
Het potentieel Tantracentrum voor inspiratie, bewustwording en coaching.
In de aanloop naar de verschillende weekenden van het Tantra Drieluik organiseren we deze Tantrische introductie-dagen om kennis te komen maken met ons en onze werkwijze en om jullie de gelegenheid te geven te komen proeven aan wat Tantra voor jou en je relatie kan betekenen. Daarnaast ben je natuurlijk ook van harte welkom als je gewoon lekker een dag heerlijk wilt genieten, spelen en ontdekken, zonder de directe intentie het Tantra Drieluik te willen gaan volgen.
tantra oefeningen
Tantra.nl - TantraLife voor Liefde Seksueel Bewustzijn sinds 1998.
Reis naar de bron. Ónvergetelijke Tantra training voor geliefden in. 5 maandelijkse privé sessies. Jullie liefdesreis zal gaan langs tantrische tederheid en de mooiste tantra basics. Dé bekende tantra-sleutels gebruiken jullie als kompas. Het funwork en mijn begeleiding houdt jullie 'op' koers. Zo navigeren jullie praktisch en met plezier naar de Bron van Liefde. Geniet onderweg en wordt levenslang élkaars Ultieme Minnaars. Alles over 'De' Reis naar de Bron van Liefde. LIVE ONLINE TANTRA WORKSHOPS. met ultiem beminnen. LIVE online tantra middag voor liefdeskoppels thuis. Maak kennis met tantra en het leukste funwork om meer schwung, energie, ontspanning en plezier in je relatie te brengen. Ontdek met Shatavaris beproefde Love formules hoe je in weinig tijd super simpel 3 x ánders en 3 x méér geniet, FUN hebt en SLOW connect met je geliefde. Zie hoe simpel je meer dan élkaars magische minnaars wordt. Pep jullie relatie op en verdiep jullie intimiteit en spirituele verbinding. Jullie dragen een pareo, lendendoek. Bij een eventuele intiemere oefening gaan jullie even offline. Alles over mijn live tantra workshops. LIVE ONLINE TANTRA WORKSHOP.
Tantra Introductie workshop met Judith GEANNULLEERD - joy of yoga.
Back to All Events. Tantra Introductie workshop met Judith GEANNULLEERD. Friday, May 8, 2020. 7:30: PM 10:00: PM 19:30: 22:00.: Google Calendar ICS. WORKSHOP: WAT IS TANTRA? TANTRA, WAT IS DAT NU EIGENLIJK? Allereerst een misverstand ophelderen: Tantra hoeft niet om seksualiteit te gaan.
Waarom een online tantra cursus - Online Tantra Leren.
We zien deze online tantra cursussen als op zich zelf staande groeitrajecten. Als je wilt kan de cursus echter gebruiken als een introductie op een workshop, of als een ondersteuning om thuis verder te gaan met de ervaringen die je in de workshops hebt opgedaan. Kieseen thema wat bij jou past. Niet iedereen is hetzelfde, zit in dezelfde situatie. Daarom hebben we themacursussen gericht op een specifiek onderwerp. Voor ieder wat wils, dat is de kracht van een themacursus. Je kiest een thema dat specifiek bij jou situatie past.Op bepaalde momenten in je leven spelen bepaalde onderwerpen nu eenmaal meer dan anders. Waar de één geen moeite heeft met intimiteit, is het voor een ander juist een hot-issue. Wie streng is opgevoed, zal met seksualiteit minder affiniteit hebben dan anderen. Wie een zware doe- of hoofd baan heeft zal meer behoefte hebben om in zijn/haar hart te komen. Je kiest de themacursus die voor jou relevant is en zo ontwikkel jij je op maat. Een ander voordeel van de cursussen is, dat zedirect beschikbaar zijn. Als jij een cursus hebt aangeschaft, kun je direct aan de slag.
Tantra voor beginners, meer samen genieten.
Meer opwindends voor hem. Erotische kunst voor in de slaapkamer. Sexy Films Muziek. Boeken voor samen. Meer verleidelijks voor samen. Door Ons Afgewezen. Reiniging, batterijen opladers. Speeltjes met app. Tantra voor beginners, meer samen genieten. Voor wie meer wil genieten van het vrijen en beminnen, voor wie het gevoel heeft dat het mooier, leuker en liefdevoller kan, is Tantra wellicht de weg naar meer geluk in de slaapkamer. En naar een meer intieme relatie. Geen gehaaste vrijpartijen maar liefdevolle seks en geweldige orgasmen. Geen gehaaste en prestatiegerichte vrijpartijen meer, maar ontspannende en liefdevolle seks die zomaar een paar uur kan duren. Geen frustraties meer over verschil in zin, maar een gevoel van verbondenheid en intimiteit. Én fantastische orgasmen. Dat kan volgens de Tantra leer. De weg naar meer geluk en plezier. Als u tenminste bereid bent om de tijd te nemen, uw vooroordelen los te laten en samen te experimenteren. En laat u niet op het verkeerde been zetten: Tantra klinkt wellicht zweverig maar Tantrisch vrijen vraagt ook om geduld, zelfbeheersing en gedisciplineerde training. Tantra is gebaseerd op duizend jaar ervaring, dus het kan ook voor u zomaar de weg zijn naar meer geluk en plezier in de slaapkamer.
ad 1 - Vertaling naar Nederlands - voorbeelden Engels Reverso Context.
Taste" of Tantra" - Introductie tot de praktijk." 17 Ad 1 Focusing on business impact makes non-legal considerations such as Risk Reward and CSR more important Focus on impact means that besides legal-technical considerations, the commercial, strategic and social considerations are increasingly important.
Aanstaande Evenementen - Seedz for life.
Frank en Monique creëerden een veilige bedding en verzorgden een indrukwekkend en uniek programma op de introductiedag. De mix van tantra en Lees Introductiedag" Spiritual Sexual Shamanism Tantra" verder. april 1, 2023 10:00: - april 2, 2023 17:00.: Zesdaagse reis Spiritual Sexual Shamanism Tantra.
Agenda WildTantra.
I will be after too. If Im happy before I die, I will be after too. Jaguar Mother Drum 4-day., 28 October 2020 01 November 2020, In the nice and beautiful country side, Moscow. NEW RETREAT: Inner Medicine Way part 1.
Rising Heart Taste of Tantra voor singles.
Potential of Sexual Energy. Taste of Tantra voor koppels. Taste of Tantra voor singles. Tantra Play weekend. Kom in je seksuele kracht. Taste of Tantra voor singles. Nieuwsgierig naar een 'Taste' of Tantra? Een Taste of Tantra laat je proeven van de manier waarop wij Tantra begeleiden.
Catalogus.
George Ubben Van seks naar tantra. Introductie op de klassieke Indiase kunst van tantra waarbij seksuele vermogens, plezier en wederzijds respect ontwikkeld worden. Nederlands, 88 pagina's, Ankh-Hermes, Deventer, 1997. Cassandra Lorius Tantra. de spirituele weg naar magische erotiek en opwindende seks.
Kies je Tantra aanbieder.
- Tantra Illuminated Nondual Saiva Tantra - Hareesh Christopher D Wallis.; - Tantra: Deel 1 Leven in Vrijheid en Deel 2 Leven in Heelheid zonder religie - Osho.; - Sri Vijnana Bhairava Tantra - the Ascent Hindu - Swami Satyasangananda Saraswati.;
Nieuw: de Happinez Tantra training - Happinez.
In deze gloednieuwe Happinez training maak je in 10 lessen kennis met de essentie van tantra. Door middel van eenvoudige oefeningen maak je een reis door je lichaam. Je leert hoe je, door contact te maken met je lijf en je emoties, de energie kunt aanboren die door je lichaam stroomt. Aan het einde van de reis voel je je energieker, sensueler en levenslustiger. Dit ontvang je.: Een rozenkwarts Guasha in de vorm van een hartje waarmee je je gezicht een massage én een detox geeft. Video masterclasses met ervaringsdeskundigen. Een rijke introductie in de tantra.

Contacteer ons