Counseling Lelystad

Drie Fasen van Inzicht

foto

Leven vanuit Innerlijke Harmonie

Ervaar je het leven als afwisselend lijden en geluk. En komt de wereld over als een wereld vol narigheid en problemen. Dit boek laat je zien dat, als je vanuit 'Innerlijke Harmonie' naar je omgeving kijkt, je perspectief op de wereld verandert en je de wereld kunt zien als een wereld vol boeiende, spannende en gevarieerde gebeurtenissen.

Bij de zoektocht naar Innerlijke Harmonie kun je drie hoofdfasen onderscheiden.

In fase 1 verandert 'onwetendheid' in verstandelijke kennis van de aard van het leven en van de kenmerken van de wereld. Deze kennis helpt om krachtig in het leven te staan en bestand te zijn tegen vele vormen van negativiteit.

Tijdens fase 2 benut je de diep in iedereen aanwezige levenskracht en ervaar je hoe het is om vanuit innerlijke harmonie en vrede te leven. Je leert onprettige aspecten te accepteren, gaat meer genieten van het leven en begroet het leven steeds meer met vreugde en enthousiasme.

In fase 3 leef je vanuit 'Essentie'. Essentie of Eenheid is de basis van je leven. Vanuit dit perspectief ervaar je alle gebeurtenissen in het licht van Eenheid. Dit is leven in eenvoud en in volheid. Alles in het leven krijgt een gouden glans.

De inhoud van dit boek wordt toegelicht met stukjes uit het levensverhaal van Nancy. Nancy is jong en onbezorgd tot het moment, dat ze een ernstig ongeluk krijgt. Door haar dwarslaesie ontstaat bij Nancy een verdieping van het inzicht in het leven. Ze weet haar handicap te accepteren, kan genieten van het leven en wordt een stimulans en inspiratiebron wordt voor de mensen in haar omgeving.

U kunt dit boek bestellen door € 15,- over te maken naar IBAN NL30 SNSB 0962502391 en een email met uw naam en adres toe te sturen naar counselinglelystad@gmail.com.

Terug
© 2019 Counseling Lelystad