Zoeken naar privé les tantra

privé les tantra
Vijfdaagse Tantra retreat in Spanje - Jouw Balans Coach.
Coaching en Therapie. Dans in balans. Aromatherapie - uitleg helende geuren. Retreat - Kom in je Kracht. Vijfdaagse Tantra retreat in Spanje. Contact en informatie. Betaling is gelukt. Vijfdaagse Tantra retreat in Spanje. Liefde, Intimiteit en Passie - een vijfdaagse Tantra retreat. Tantra is een manier van leven en staat voor vrijheid. Contacteer ons voor meer informatie
meter hdmi
PRIVE VOOR 2 BODY2CHILL TANTRA.
Liefdeskoppels die een diepe intieme-, sensitieve- en erotische verbinding met elkaar willen onderhouden. Wat kan ik verwachten? Je leert in deze Tantra privéworkshop wat een Tantrische massage is en hoe dit jullie liefdesband naar een nog hoger niveau kan tillen.
Ivar Mol, Dharma-Lotus locatie in Breda en Wolfheze.
Waar vind je mij? Breda, Wolfheze nabij Arnhem en Ekãyano in Viel-Saint-Remy in noord-Frankrijk. Dat zijn mijn 3 standplaatsen waar je mij kunt vinden. In de online agenda kan je zien waar ik ben en wat ik daar doe, en vandaar kan je ook je eigen sessie of prive cursus inplannen. Zie mijn agenda. Mijn aankomende activiteiten. Nog 4 plaatsen vrij. Géén cursus, géén workshop maar een geleide reis door de Kum-nye Tantra op de mat.
PODCAST MET SJAAK GROENEWOUD: TANTRA, DE WEG NAAR EXTASE - Everything is om.
Ga naar inhoud. WORKSHOP DE PSOAS STRESS. IN DE MEDIA. PODCAST MET SJAAK GROENEWOUD: TANTRA, DE WEG NAAR EXTASE. Sabrina Soebhan 2020-11-12T16:57:0802:00: 22 oktober 2020 Inspirerende Nederlanders, podcast 3 Reacties. Bekijk grotere afbeelding Sjaak Groenewoud 1969 geeft samen met zijn vrouw Kersti vorm aan hun bedrijf Desideratum.
Cursus verdieping in de intieme delen voor stellen - Pure Nature Passion.
Wat is massage? Tantrafestival - DJOJ - Rotterdam. Erotica Beurs Mechelen. Erotica Beurs Hasselt. Erotica Beurs Antwerpen. Erotica Beurs Gent. Booster Bullet FemmeFunn Vibrator. Jan en Helene. Hoe gaat het in zijn werk? Meest gestelde vragen. Cursus verdieping in de intieme delen voor stellen. Het is onze opzet om mensen dichter bij hun gevoel, bij zichzelf en tot elkaar te brengen. Vooral genieten, ontspannen, onthaasten op een prachtige en vooral rustgevende locatie. Een echte verwendag in deze hectische wereld. Het maakt niet uit of je ervaring met onderwerpen zoals tantra of erotisch masseren hebt of niet, of je wel of niet kunt masseren, of je ruimdenkend bent of niet.
tantra massage cursus.
Ik leg alles stap voor stap uit. Je kan ook steeds met mij mailen met al je vragen. Je leert op jouw tempo." WIL JIJ OOK MEER LIEFDE, PASSIE EN BINDING' '.' Ooit aan gedacht om een tantra massage cursus te volgen? Een tantra massage cursus is heel leerzaam. Daarnaast is het oefenen op elkaar ook nog eens heel leuk en aangenaam om te doen. Het herontdekken en leren erotisch masseren van elkaar is een mooie reis naar seksuele groei. Mijn leerlingen gaan altijd vrolijk naar huis en vertellen steeds hoe helend de tantra massage was. En hoe het veelvuldig aanraken en voelen effect heeft op hun relatie en op hun als persoon zelf. waarom bij tao touching? Wat bied ik aan? Online zelfstudie cursussen. Al mijn cursussen zijn voorzien van een theorie en praktijk gedeelte met tekeningen of fotos en een instructie filmpje. Wat ik tijdens een privé les vertel, staat op het instructie filmpje.
Traditionele Tantra Yoga Daisy Janssen, Yoga en Life Coach in Boxmeer.
De nadruk ligt op ontspannen en loslaten waardoor je het lichaam en geest toestaat om in zijn natuurlijke staat en evenwicht te komen. Tantra wordt veelal geassocieerd met seksualiteit neo tantra stroming, maar tantra is veel meer dan dat. Mijn yogalessen gaan niet over seksualiteit.
Tantra workshop; wat leer je en waar kun je het doen? DIK.NL.
Kosten: € 30,-, tot € 35,-., Tantra leert ons dat seksuele energie de voornaamste bron van levensenergie is. Het nodigt uit om de wereld en seksualiteit te ontdekken op een manier die is ontdaan van oordeel, schaamte en censuur. Bij Taste of Tantra kun je op een voordelige manier kennis nemen van de manier waarop Centrum voor Tantra in Amsterdam deze concepten benadert. Je leert diverse leraren en leraressen kennen die uiteenlopende cursussen Tantra geven voor beginners en gevorderden. Spreekt een bepaalde methodiek je aan dan kun je in gesprek of meteen een andere cursus of workshop boeken. Je kunt je vervolgens aansluiten bij een van de introductiegroepen die er zijn voor vrouwen, stellen, jongeren en andere doelgroepen. Vervolgens kun je kennis en ervaringen verdiepen tijdens retraites en Tantratrainingen. Bekijk deze cursus. Kosten: € 250,-, per stel. Zoek je een privécursus Tantra alleen voor jullie als stel en onder begeleiding van een ervaren Tantratrainer? Dan kun je daarvoor onder meer terecht bij Body2Chill in Nijmegen. De cursus is nooit expliciet maar puur erotisch. Bovendien kun je na de uitleg en de instructies van je trainer helemaal privé het geleerde in de praktijk brengen.
Workshop Kashmirische tantra massage - ONEstudio.
Workshop Kashmirische tantra massage. Home Workshops Retreats Workshop Kashmirische tantra massage. 10.30 - 18.30 uur. Deze workshop wordt een paar keer per jaar op een zaterdag gegeven. Zie voor data de agenda. In deze massage staat het aanraken van het hele lichaam centraal, inclusief bekkenbodem en genitaliën. Je gebruikt daarbij warme olie en ligt op een futon op de grond. De aanraking is zacht, liefdevol en vloeiend. Je hoeft geen ingewikkelde massagetechnieken te leren. Het is een vorm van meditatie. Je oefent met geven en met ontvangen en herkent hierin je voorkeur voor een van beiden. Het lichaam wordt uitgenodigd zich volledig te ontspannen en tegelijkertijd kan het, de andere kant van de medaille, seksueel heel opwindend zijn, waardoor je helemaal samenvalt met jezelf; voelen en denken worden ONE. Je wordt teruggeven aan jezelf, diep verankerd en verbonden met je lichaam. Je kunt deze massage in een dag leren en hebt geen ervaring nodig met masseren.
Welkom bij Leef Tantra - Leef Tantra.
Voor de events gebruiken we de Leef Tantra wegwijzer, die inzichtelijk maakt wat je kunt verwachten in een tantra workshop of retreat. Zo willen we je helpen om tantra te ervaren op een manier die bij jou past. Over Joris Leef Tantra.
PRIVÉ WORKSHOP SENSUALE TANTRA MASSAGE!
vol spanning gingen wij 30/11 richting de afspraak, ik had deze bon voor valentijn van mijn man gekregen en bij tantra dacht ik meteen aan erotiek, maar het was totaal anders het was liefde, rust en tijd voor elkaar met een sensuele twist.
Workshop tantramassage!
Anderen bekeken ook. Romantische privéworkshop: Massage voor partners! 125,-, voor 2 personen. Locatie: Weert, Limburg. Deze bijzondere workshop is geheel privé en jullie leren elkaar vanuit het hart te masseren. Een overnachting met een pikante knipoog! 215,-, voor 2 personen.

Contacteer ons