Zoeken naar tantra workshop privé

tantra workshop privé
tantra workshop privé
Prive tantra sessie, tantra rituelen tantra massage.
Wanneer we erin slagen de dans tussen deze krachten vloeiend te laten verlopen, zal dit de liefde in onszelf en de liefde voor elkaar versterken. Kosten privé tantra workshop. Een privé sessie duurt 3 of 4 uur om goed de tijd voor elkaar te nemen en vindt plaats bij jullie thuis of op een andere locatie naar keuze. meer informatie
Welkom bij Leef Tantra - Leef Tantra.
Tantra Retreat: Revealing Souls. Welkom bij Leef Tantra. Welkom bij Leef Tantra. en durf te vragen, te geven, te ontvangen. Welkom bij Leef Tantra. Welkom bij Leef Tantra. Met dit platform wil ik Joris tantra toegankelijk maken voor iedereen die daar open voor staat. Tantra gaat in essentie om het omarmen van alles wat je in het leven tegenkomt, met je volle bewustzijn. Tantra ontstond zon 1500 jaar geleden en biedt technieken die helpen om jezelf bewuster te voelen en te ervaren. Dit helpt ook om connecties te verdiepen en te verrijken. Tantra is een weg van persoonlijke ontwikkeling door persoonlijke ervaring. Leef Tantra organiseert workshops, retreats en festivals. Daarmee bieden we een opening om op een fijne, veilige en speelse manier met tantra in aanraking te komen of om je ervaring met tantra te verdiepen. We zijn er zowel voor absolute nieuwkomers als voor de meest ervaren tantrica. Voor de events gebruiken we de Leef Tantra wegwijzer, die inzichtelijk maakt wat je kunt verwachten in een tantra workshop of retreat.
Private Massage Workshop ANANDA Cologne Tantric Massage and Sex Coaching.
A Private Massage Workshop is possible with.: Tantra massage in the style of Andro, former member of a tantric. Tantra massage, bondage massage, massage workshops. Tantra massages, sexological bodywork and coaching. Tantra massage and certified trainer for Tantric massage TMV.
Privésessie voor koppels - Oneness Tantra.
MKT workshop" Innerlijke harmonie en rust." Inschrijven MKT workshops. 2-luik voor koppels. Inschrijven 2-luik voor koppels. Privésessie voor koppels. Privésessie voor koppels. Maha kundalini tantra privésessie voor koppels. een" bijzonder en intiem samenzijn voor jou en je partner." Tantra is intimiteit.
Home -.
Je kunt bijvoorbeeld een duo massage combineren met de privé Oer Spa of een workshop combineren met een behandeling. Ook regelen we een lunch of high tea op verzoek. Vraag ernaar bij ons. Boek je arrangement. Prive Oer Spa. Waan je in een oase van rust in deze authentieke privé sauna met een heerlijk relaxte sfeer.
Welkom bij Trinity Tantra - Trinity Tantra Massage Lichaam Geest.
06-22 100 356. Wat is tantra. Kasjmierse tantra massage. Tibetaanse tantra massage. Taoïstische tantra massage. Workshops en massagetraining. Welkom bij Trinity Tantra. Bij Trinity Tantra kun je terecht voor een verbindende massage. Verbinding van geest, lichaam, emoties en ziel. Ervaren van eenheid, zijn in het moment en doelloos genieten van alles wat er is.
TantraWijzer - Doe de TantraCheck.
Voor groepsworkhops kun je meer informatie en keuze vinden op www.tantramassagetraining.nl. Vrouwen Tantra Tempel. Ik bied alleen workshops aan voor vrouwen. Singles of stellen. Als je met je partner of een vriendin komt, staat het je volledig vrij om alle oefeningen samen te doen. Workshop afhankelijk van het thema.
tantra massage cursus.
Ik leg alles stap voor stap uit. Je kan ook steeds met mij mailen met al je vragen. Je leert op jouw tempo." WIL JIJ OOK MEER LIEFDE, PASSIE EN BINDING' '.' Ooit aan gedacht om een tantra massage cursus te volgen? Een tantra massage cursus is heel leerzaam. Daarnaast is het oefenen op elkaar ook nog eens heel leuk en aangenaam om te doen. Het herontdekken en leren erotisch masseren van elkaar is een mooie reis naar seksuele groei. Mijn leerlingen gaan altijd vrolijk naar huis en vertellen steeds hoe helend de tantra massage was. En hoe het veelvuldig aanraken en voelen effect heeft op hun relatie en op hun als persoon zelf. waarom bij tao touching? Wat bied ik aan? Online zelfstudie cursussen. Al mijn cursussen zijn voorzien van een theorie en praktijk gedeelte met tekeningen of fotos en een instructie filmpje. Wat ik tijdens een privé les vertel, staat op het instructie filmpje.
Feelsogood - Tantra, Begeleiding, Coaching, Workshops Massage, Wellness en Reiki.
Tantra in ons aanbod is te praktiseren vanaf 21 jaar wanneer je verkeert in goede lichamelijke conditie en als je bereid bent de aandacht te richten op het uitbreiden van zelfkennis. Op de FAQ pagina van deze website kun je antwoord vinden op de meest gestelde vragen. Tibetaans Lichtwerk - Lichtwerk Academie. Opleiding tot Master Healer reader - Lichtwerk Academie. Studierichting Spiritual Coaching. Ontspanningsmassage privé onderricht in Cesme, Turkije. Hot Stone Massage - MegaPoint. Yoga training privé onderricht Willingen Duitsland. Cursus Tantra voor stellen - Centrum Djoj.
Heel je vrouwelijke seksualiteit Janneke Robers De kunst van het vrouw-zijn.
begeleidt mannen en vrouwen in privé sessies en groepen op een lichaamsgerichte manier in het brede thema van seksualiteit. www.caroleverbeeck.com en www.besexual.be. Hilde Desmyter seksuoloog Kasterlee, België. werkt als psychotherapeute-seksuologe in haar praktijk in Kasterlee voor individuele en koppeltherapie 40 min ten zuiden van Eindhoven/Tilburg www.seksuologen-vlaanderen.be. Onderstaande dames zitten in mijn netwerk, maar ken ik niet persoonlijk. Dieuwke van Duijn De-armouring Castricum. geeft body de-armouring en yoni healing sessies www.lilithshealingtouch.nl. Renee Kruisdijk Yoni Release Zeeland Amsterdam. geeft yoni release sessies en yoni massage dagen voor alleen vrouwen of gemengd. Anja Janssen Conscious Kink Den Haag. Vrijheid in expressie van seksualiteit. Ze leidt mannen vanuit haar vrouwelijkheid en sensualiteit naar overgave door een combinatie van Tantra en BDSM toe te passen. Werk met mannen solo of stellen.
Privécursus sensuele tantramassage, liefdevolle massage voor relaties.
Romantisch cadeautip voor je relatie. Reviews, recensies, ervaringen workshop massage voor relaties. Tantramassage voor mannen. Privé cursus sensuele tantramassage voor partners, een liefdevolle massage voor relaties. DVD cursus romantische erotische tantra massage voor partners NEDERLANDS. 16 april 2018. Privé cursus romantische partnermassage.
Vijfdaagse Tantra retreat in Spanje - Jouw Balans Coach.
Coaching en Therapie. Dans in balans. Aromatherapie - uitleg helende geuren. Retreat - Kom in je Kracht. Vijfdaagse Tantra retreat in Spanje. Contact en informatie. Betaling is gelukt. Vijfdaagse Tantra retreat in Spanje. Liefde, Intimiteit en Passie - een vijfdaagse Tantra retreat. Tantra is een manier van leven en staat voor vrijheid.

Contacteer ons