Zoeken naar online massagecursus

online massagecursus
Thuisstudie Massagetherapeut - Thuiscursus.nl.
Je leert niet alleen bij over de effecten van massage en de beste technieken, maar ook over het openen van je eigen massagesalon of wellnesscentrum. Wil je een held worden in hakken, klappen, schudden en vibreren? Of de Zweedse massagetechniek perfect onder de knie krijgen?
seo specialist worden
Leren Masseren? Massage Cursus Thuisstudie van Laudius - Laudius.
Login: Online Campus. Bel: 088 - 93 93 900. A-Z alle cursussen. Zo werkt het. Tijdelijk 50 zomerkorting! Inschrijven 14 dagen proberen. Help mensen met onthaasten en ontstressen. Een massage is niet alleen plezierig om te krijgen, maar zeker ook om te geven. De cursus massage leert je hoe je een goede, ontspannende massage kunt geven.
Privé Massage Workshop - studio Vandaan.
De massage wordt gegeven door Eveline, Lizanne of Daniëlle in Nederlands of Engels. We also teach this workshop in English! Duur: 2 uur en soms een beetje extra -. Tarief: €159,-, voor 2 personen voor een privé workshop van 2hr. Cadeaubon: Geef de workshop eens cadeau aan je lief met onze cadeaubon! Een origineel cadeau voor zijn/haar verjaardag, jullie anniversary, Valentijn, of gewoon omdat het fijn is om met elkaar iets nieuws te leren en samen te ontspannen.
Privé massageworkshop voor twee - Essential Health.
Een privé massage workhsop duurt 2 uur datum en tijd in overleg. De prijs voor 2 personen is: € 105, dit is inclusief gebruik van massageolie, flesjes massageolie voor thuis, richtlijnenmapje, certificaat en koffie/thee/fris. Docent: Jessica, sinds 2010 werkzaam als sport masseur en aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS. Via de knop hieronder kan je direct online een reservering maken of contact opnemen als je nog verdere vragen hebt, of als er in de online agenda geen passende datum mogelijkheden beschikbaar zijn. Wil je de workshop aan iemand cadeau geven?
tantra massage cursus.
Ooit aan gedacht om een tantra massage cursus te volgen? Een tantra massage cursus is heel leerzaam. Daarnaast is het oefenen op elkaar ook nog eens heel leuk en aangenaam om te doen. Het herontdekken en leren erotisch masseren van elkaar is een mooie reis naar seksuele groei. Mijn leerlingen gaan altijd vrolijk naar huis en vertellen steeds hoe helend de tantra massage was. En hoe het veelvuldig aanraken en voelen effect heeft op hun relatie en op hun als persoon zelf. waarom bij tao touching? Wat bied ik aan? Online zelfstudie cursussen.
Massageworkshop volgen betekent zelf de kneepjes van het masseren.
- - Wat is de sleutel naar vitaliteit? Wil je zelf graag leren masseren? Volg dan een massageworkshop of verkorte massagecursus en ontdek de weldage effecten van massage. Ben je geïnteresseerd in massage en wil je zelf graag de kneepjes van het masseren onder de knie krijgen, dan is een massageworkshop of basiscursus masseren misschien iets voor jou?
Tantra seksuele energie voor beginners Online training - Happinez.
Ook als je geen partner hebt, is tantra er voor jou. En je hoeft er geen moment voor buiten je comfortzone te gaan, jouw grenzen zijn jouw grenzen. Onze online training hebben we precies om die reden ontwikkeld - zodat je vanuit de veiligheid en intimiteit van je eigen huis de filosofie achter tantra kunt leren kennen en kunt oefenen met het vinden van die levensenergie. Hoe werkt het? Op het besloten trainingsplatform vind je 10 rijke lessen die je in je eigen tempo kunt volgen. Het is een veilige omgeving waarin je zelf - in de beslotenheid van je eigen huis - kunt werken aan je zelfontwikkeling wanneer het jou uitkomt. Je kunt de online training overal volgen: op je telefoon, tablet of computer en je hebt één heel jaar lang toegang tot de training. Waar vind ik de training in mijn profiel terug? De online trainingen zijn terug te vinden via jouw profiel bij 'Digitale' trainingen. Wanneer kan ik beginnen met de training? Deze training start direct. Je ontvangt een bevestigingsmail na betaling met hierin een link. Daarnaast kun je de training ook altijd terug vinden onder 'Mijn' profiel nadat je ingelogd bent op de Happinez website.
Gezicht / Nek / Schouder Massage Cursus Dansage.
Forearm Stoelmassage cursus. Gezicht / Nek / Schouder Massage Cursus. Privé Training / Massage Trainer. Workshops / Lezingen. Boek jouw massage. Boek jouw massage. Online massage boeken. Massage Cadeaubon bestellen. Julien Fusion Dansles. Dansage op events. Dansage op jouw Event.
Online Cursus Kindermassage. Leer hoe je je Kind kunt masseren! - Fijn!
Evan en ik willen je heel graag bedanken voor deze ontzettend leuke en fijne online ouder-kind massage cursus. Na de eerste les waren we beiden meteen super enthousiast. Zowel Evan 6 jaar en ik hebben ons heerlijk kunnen ontspannen. De ontspannen en speelse manier waarop jij ons leerde masseren vonden we leuk, en ook de spelletjes stelden we zeer op prijs.
Stichting voor Jou massagecursus voor naasten.
De stichting Voor Jou heeft daarom een cursus gemaakt, waarin je hele eenvoudige technieken leert om iemand met kanker op een veilige en ontspannen manier een zachte massage te geven. Deze cursus is gratis online te volgen via diverse filmpjes op de website en Youtube.
Home De Massagerij.
In de workshop partner massage leren we jullie samen om elkaar een heerlijke olie-rug massage te geven op een stoel. Geen dure massage stoel, maar gewoon een normale eetkamer stoel. Je leert 10 heerlijke massage technieken die samen een fantastische rug massage vormen.
online massagecursus
Wat kan je na de cursus. Na deze cursus heb je voldoende kennis om de Bamboe massage technieken in te voeren in je massagepraktijk of schoonheidssalon. Deze massage is goed te combineren met aromatherapie. Bekijk de cursus Aromatherapie in het aanbod van Zonnevlecht Online.

Contacteer ons