Counseling Lelystad

Persoonlijke groei

foto

Ontwikkel jezelf

Heb je weleens het gevoel, dat er meer mogelijkheden in je zitten, dan eruit komen? Wil je jezelf verbeteren, maar weet je niet hoe? Dan wordt het tijd om aan je persoonlijke groei te werken. Samen met je coach ga je op zoek naar je mogelijkheden en je talenten. Je leert hoe je zogenaamde belemmeringen in je leven kunt omzetten in uitdagingen en nieuwe kansen. Stap voor stap ontdek je bij jezelf wat je sterke punten zijn en wat je echt wil in je leven.

Werk doelgericht

Na een analyse van je huidige situatie ga je bij jezelf na in welke richting je wilt ontwikkelen. Samen met je coach ontwikkel je uitgangspunten en stel je hoofd- en subdoelen op. Je onderzoekt welke vaardigheden je wilt verbeteren en kijkt welke methoden daarvoor geschikt zijn. Al doende leer je talenten en vaardigheden steeds beter kennen. Belangrijk is, dat je op deze wijze dagene gaat doen wat je echt ligt, wat je echt wil.

Haal uit het leven wat erin zit

Als je je leven leeft in overeenstemming met je persoonlijke wensen, talenten en vaardigheden leidt je het voor jou meest optimale leven. Dan zijn je activiteiten in overeenstemming met je het doel van je leven. Dan leef je in harmonie met je diepere zelf en met je omgeving. Dan wordt het leven een mooie en prettige ervaring. Dat is leven, zoals het leven bedoeld is.

Terug

Neem contact op voor een gratis intakegesprek

© 2016 Counseling Lelystad