Zoeken naar tantra cursus privé

tantra cursus privé
tantra cursus privé
Intensive Tantra Training - level 2 Bliss Your Body.
ondersteuning bij het verder ontwikkelen van je sadhana. integratie van tantra in privé en werk. onderdeel zijn van een groep ervaren en toegewijde tantrikas kula. de mogelijkheid om deel te nemen aan langere verdiepingsretreats zesdaagse in november 2023 - alleen voor level 2 mensen. Lees meer
seo testing
Privésessie voor koppels - Oneness Tantra.
Hoe je jezelf en de ander efficiënt op- en ontlaadt. Hoe het voelt om seksuele energie te transformeren, omhoog te brengen naar je hartgebied en verder te verspreiden door je hele lichaam. Deze technieken zijn eenvoudig, krachtig en effectief en daardoor zeer geschikt om thuis te praktiseren. Voor koppels die.: Al jaren of sinds één dag samen zijn. De intimiteit met zichzelf en hun gelegenheids partner willen vergroten. Die willen leren om meer energie te ontwaken en deze op een effectieve manier te kunnen te delen met hun partner. Die willen leren hoe te synchroniseren om meer harmonie te ervaren in zichzelf en binnen de relatie. Voelen dat er meer is maar weten nog niet wat. Zoeken naar meer verbinding. Open staan voor nieuwe ervaringen en nieuwe technieken willen leren en ervaren. Maha Kundalini Tantra is toegankelijk voor iedereen.
TantraWijzer - Aanbieders, Individuele Sessies.
Leef je leven, JOUW leven, met al je zintuigen, met heel je lichaam en geest! Tantra Den Bosch. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Tantra is de weg van het hart! Tantra moet je ervaren, voelen en beleven.
Living tantra, living love - Inspiratie Shot september 2019.
Behalve de retreats, kan ik ook de online courses aanraden om oude patronen te doorbreken. Drie jaar geleden deed ik ook een tantra cursus, deze was wel meer gericht op sexualiteit. Ik schreef er een blog over 'Tantra' with a control freak. Daarna 'verdwaalde' ik zonder Google translate in Japan en vond zoveel overeenkomsten tussen de tantra filosofie en die ervaring dat ik er een tattoovoor ontwierp en liet zetten. Gaat tantra je een beetje te ver, maar ben je wel geïnteresseerd in tango? Mijn Argentijnse tango leraren zijn regelmatig Amsterdam en geven dan privé lessen en corporate workshops 'Tango' as a mirror' '.'
Kennismakingsweekend Tantra Yoga - Sadhaka.
suite met privé badkamer € 460,-., kamer met eigen wastafel en gedeeld sanitair € 410,-., Eigen tent € 360,-., Prijzen zijn per persoon voor verblijf, maaltijden en cursus. Kennismakingsweekend Tantra Yoga. 26 - 29 mei 2022, vanaf € 360,-, all in. Nieuwsgierig naar Tantra maar vind je het spannend of weet je niet zeker of Tantra iets voor je is?
5 tantra-oefeningen om als doodnormaal koppel uit te proberen - Happinez.
Happinez Agenda 2023 pre-order nu. xml version"1.0" encoding UTF-8? Created with Sketch. Geluk op je werk. Bekijk alle items. Sieraden met kristallen. Astrologie en je geboortehoroscoop. Astrologie en je sterrenbeeld. Leef met de maan. Vergroot je werkgeluk. Werken met kristallen. xml version"1.0" encoding UTF-8? xml version"1.0" encoding UTF-8? xml version"1.0" encoding UTF-8? xml version"1.0" encoding UTF-8? xml version"1.0" encoding UTF-8? 5 tantra-oefeningen om als doodnormaal koppel uit te proberen. Door Joanne Wienen. xml version"1.0" encoding UTF-8? xml version"1.0" encoding UTF-8? xml version"1.0" encoding UTF-8? Veel mensen zien tantra als een ingewikkelde ver-van-hun-bed-show. Maar wie zich openstelt voor de inzichten die deze oude Indiase filosofie biedt, ontdekt juist een dieper, voller en rijker seksleven doordat je heel bewust met je geliefde bezig bent. Er bestaan veel misverstanden en broodje aap-verhalen als het op tantra aankomt, maar eigenlijk is deze eeuwenoude filosofie niets meer dan een manier om in contact te komen met jouw innerlijke diepte en rijkdom.
Vervolgretraites van het Centrum voor Tantra - Tantra integreren.
Wil je samen met je partner oefeningen uit de introductieretraite herhalen onder privé begeleiding, dan is een Avond vol Aandacht met Marije mogelijk iets voor je. We zijn op dinsdag- en donderdagochtend telefonisch bereikbaar op 020 - 627 87 12. Je kunt ons ook een email sturen. Op al onze groepen zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing. Onze eerstvolgende vervolggroepen.: Zeilgroep Start: 01-08-2022. Linkinggroep Start: 22-03-2023. Jade Ei vierdaagse Start: 29-03-2023. Aanraken Start: 29-05-2023. Overgave Start: 26-06-2023. Vloeibaarheid in Aanraking Start: 17-07-2023. Seks Ruimte Start: 03-09-2023. 2022 Centrum voor Tantra.
Tantra workshop; wat leer je en waar kun je het doen? DIK.NL.
Dat maakt het lastig om te zeggen wat je precies zult leren of doen. Daarom is het vooral goed om alvast vast te stellen wat je eigen voornaamste beweegreden is om een Tantra workshop, cursus of therapie te willen volgen.: De eeuwenoude inzichten en wijsheden van Tantra kunnen voor westerlingen soms maar moeilijk te begrijpen zijn. Deze filosofieën toepassen op je eigen leven is daardoor alleen mogelijk na lange studie en een begrip van de cultuur waarin de Tantras zijn ontstaan. Een workshop van een Tantraleraar of lerares die diep ingaat op de hedendaagse betekenis van deze eeuwenoude leer kan al een heel leerzame en bevrijdende ervaring zijn.
Tantra workshop - Tantra Atma.
Wil jij ook kennismaken met de wereld van Tantra? Dan is de Tantra workshop van Tantra Atma zeker iets voor jou. Volg nu al de cursus vanaf € 50,-, per les. Wil je meer weten over de inhoud van de workshop of over Tantra?
Tantra voor paren-Tantrische Intimiteit, Liefde en Seksualiteit - Aliran Gairah.
In staat zijn om tot zelfonderzoek te gaan, Seksualiteit beleven, zonder seks te hebben, Verlangen laten zijn voor wat het is. Binnen deze tantra workshop wordt een sfeer gecreëerd waarin ruimte is voor empathie, respect en het mogen zijn in alle verschijningsvormen, met alle tekortkomingen en met alle kwaliteiten. Deze Tantra workshop maakt het mogelijk intimiteit te beleven, verbondenheid te ervaren en lief te kunnen hebben zonder de ander te willen bezitten.Deze Tantra workshop nodigt je uit om je echte verlangen er volledig te laten zijn, wat het ook is. Binnen deze Tantra workshop wordt een sfeer gecreëerd waarin vrouwen en mannen, die zich zowel in preutsheid als in pornografisch pseudo-erotiek niet thuis voelen, hun plek kunnen vinden. Het biedt een toegang tot het sacrale. Binnen Tantra gaat men er van uit dat al het lijden veroorzaakt wordt door drie elementen de drie vergiften of de drie bronnen van lijden te weten: Begeerte gehechtheid, Aversie woede, Onwetendheid. De werkvormen in dit weekend zullen er op gericht zijn om bewustzijn te krijgen over de drie vergiften in het lichaam en deze drie vergiften te helpen ontgiften, te laten verdwijnen.
Welkom bij Leef Tantra - Leef Tantra.
Daarbij creëren we een veilige omgeving waarin iedere deelnemer zelf tantra op diens eigen wijze kan ontdekken. De Leef Tantra Wegwijzer. Of je nu veel ervaring hebt met tantra of helemaal nieuw bent: vaak is het onduidelijk wat je kunt verwachten bij een tantra workshop.
Avond vol Aandacht: privéles Tantra voor stellen intimiteit in jullie relatie.
Om dit te ervaren, beveel ik je met heel mijn hart de retraites van het Centrum voor Tantra aan. Vanuit mijn rol als trainer aan dit instituut, spreek ik vaak stellen die niet zomaar een hele week deel kunnen nemen. Anderen gruwelen van het idee om Tantra te beoefenen in zon grote groep: die willen eerst privéles. Daarom geef ik, samen met mijn collegas, 'Avonden' vol Aandacht. In drie uur maak je samen met je geliefde kennis met Tantra. Samen ontdek je hoe je meer intimiteit toe kunt laten in contact met jezelf en elkaar. Een groot cadeau aan jezelf en jullie relatie. Liefs, Marije team. Wat is een Avond vol Aandacht? In een Avond vol Aandacht maak je samen met je geliefde kennis met de weldaad van Tantra, onder onze ervaren begeleiding. Deze privé sessie - die je ook overdag kunt boeken - duurt drie uur, en vindt plaats in een rustige, ontspannen setting.

Contacteer ons