Counseling Lelystad

Referenties

foto

Acceptatie

Martin helpt je de situatie te accepteren zoals die is, zodat je verder kunt met je leven. Hij helpt me meer naar mijn innerlijk gevoel te luisteren en om te stoppen met vechten tegen het onvermijdelijke. (EE)

Negativiteit transformeren in positiviteit

Wij kwamen snel tot de kern van de problematiek. Martin leerde me negativiteit te transformeren tot positiviteit, wat me veel hielp. (JK)

Ingeleten overtuigingen aanpakken

Martin zet je veel aan het denken. Bepaalde ingesleten overtuigingen weet hij goed naar boven te brengen. (TM)

Meer zelfvertrouwen

Martin kan goed luisteren. Hij heeft een zachte uitstraling. Door zijn opmerkingen kreeg ik meer zelfvertrouwen en voelde ik me al snel beter. (RR)

Luisterend oor

Martin biedt een luisterend oor met een goede clientgerichte houding. Zijn opmerkingen ondersteunt hij met informatie op papier, zodat ik het thuis nog eens goed kan nalezen. (H.S.)

Doorvragen naar mijn gevoel

Ik heb veel gehad aan het doorvragen naar hoe ik dingen voelde. Zo kreeg ik inzicht in mijn angst. Verder leerde ik dicht bij mijzelf te blijven en mezelf positief te motiveren. Zo lukte het mij om om te gaan met negatieve gedachten. Martin liet me ook zien welke talenten en kwaliteiten ik heb. (TdH)

Opsporen van blinde vlekken

Martin hielp mij met het opspren van blinde vlekken en het verwerven van nieuwe inzichten, o.a. door rollenspel. Zo leerde ik prioriteiten stellen, beter focussen en beter taken afronden (HS)

Terug


© 2019 Counseling Lelystad