Counseling Lelystad

Specialisaties

foto

Levenskunst

Levenskunst is genieten van je leven. En als het een keertje tegen zit, dan lukt het je om daar op een praktische manier om te gaan.

Persoonlijke groei

Groeien is natuurlijk en vanzelfsprekend. Soms heb je hulp nodig om wat verder te komen. Wat zijn je sterke punten? Welke talenten heb je? Ontdek waar je goed in bent en wat je graag doet.

Spirituele groei

Leef vanuit je diepere kern, je innerlijke levenskracht. Zoek naar de harmonie tussen jou en je omgeving. Laat je ondersteunen door de krachten en energiestromen in je omgeving. Leer meebewegen op de stroom van je leven.

Transcendente Meditatie

Met Transcendente Meditatie (TM) leer je om steeds dichter bij je kern te komen en om vanuit die kern te leven. Als je mediteert ontstaat er een diepe rust, die je evenwichtig maakt, energie geeft en je laat leven in harmonie met je omgeving. TM laat je op een eenvoudige, moeiteloze manier in contact komen met je diepste wezen en met deze energie in het leven te staan. Martin van der Jagt is leraar Transcendente Meditatie en kan je TM leren. Meer info, klik hier.

Verliesverwerking

Een verlies in je leven kan zomaar gebeuren. Omgaan met een verlies is niet gemakkelijk. Vaak ga je door verschillende fasen heen. Een goed gesprek kan helpen het verlies een plek te geven.

Oplossingsgericht werken:

Analyseer je situatie. Leer er anders naar kijken. Ontdek onverwachte oplossingen.


© 2019 Counseling Lelystad