Counseling Lelystad

Boek Voluit Leven

foto

Voluit Leven is geschreven voor hen, die op zoek zijn naar het leven zoals dat bedoeld is. De belangrijkste vraag waar het in dit boek om draait is 'Wie ben ik?'. Stap voor stap neem ik je mee op je ontdekkingstocht naar wie je bent.

Duidelijk wordt, dat een mens uit een complex aantal persoonstypen bestaat. De vraag 'Wie ben ik als persoon?' dien je ten eerste te onderzoeken.

Vervolgens analyseer je, wie of wat je niet bent, maar wat je hebt. We zijn niet ons lichaam, niet onze gedachten, niet onze vreugde en smart, niet ons geluk en onze pech. Dat zijn we niet, dat hebben we. We bezitten veel, bezitten een lichaam, we hebben gedachten, we hebben wensen, we hebben geluk of pecht, vreugde of verdriet.

Nu wordt het tijd voor diepgaander zelfonderzoek. Systematisch onderzoek je je gedachten, je gevoelens, het NU, en het ZELF. In het boek gaan we te rade bij andere wijze mensen in deze tijd: Byron Katie, Isaac Shapiro en Eckhart Tolle.

Uiteindelijk komen we terecht bij het ZELF, bij Zuiver Bewustzijn als basis van ons leven, als basis van ons bestaan. Pas dan weten we wie of wat we echt zijn.

Om aan te geven, dat deze ervaring niet ver weg ligt, niet obereikbaar is en dat er geen vele levens van oefenen en ontberingen nodig zijn om dit te ervaren, laat ik je zien, dat 'directe realisatie' mogelijk is. Alles is al aanweizig, je hoeft niet meer te zoeken, 'direct vinden' is mogelijk.

Vervolgens beschrijf ik wat 'Voluit Leven' is. Er is zelfs wetenschappelijkonderzoek naar gedaan, maar ook in de literatuur zijn voorbeelden van 'Voluit Leven' te vinden.

Voor hen, die er toch voor kiezen om te blijven zoeken, geef ik verschillende wegen: de weg van Stilte, de weg van Kennis, de weg van het Gevoel en de weg van het Handelen. Tot slot gaaik in op de betekenis, die een Guru kan hebben.

'Voluit Leven' is een boek, dat inzicht geeft in hoe het leven werkelijk bedoeld is en hoe Voluit Lelven te bereiken is. Voluit Leven is leven vanuit het NU, leven in het besef van het Zijn. Voluit leven is Zijn. Voluit Leven is los staan van belemmeringen in het leven. Voluit Leven is 200% leven.

Dit boek van 197 pg.is momenteel uitverkocht. Over enige tijd zal het weer beschikbaar zijn in een ebook versie. Mocht u belangstelling hebben, dat kunt u een exemplaar reserveren (prijs € 10,-) door een email naar counselinglelystad@gmail.com te sturen.

Terug
© 2019 Counseling Lelystad